sreda, 15. september 2010

Ansambel Zlatorogi

Ansambel Zlatorogi, ki je bil ustanovljen leta 2004, ima mnogo izkušenj z igranjem na porokah, Abrahamih, veselicah ter drugih družabnih dogodkih. S svojimi ogromnimi izkušnjami ter velikim repertoarjem pesmi so odlična izbira za vse mladoporočence, ki iščejo dober in kakovosten ansambel, ki bi igral na njihovi poročni veselici.

Mnogi mladoporočenci namreč ne vedo, da je ravno izbira ansambla ključna za to, kako se bo poročna zabava odvijala. Slab ansambel, ki ima v svojem repertoarju malo pesmi ter se pri njihovem igranju pogosto moti, bo vso zbrano družbo spravil do faze, ko se nikomur ne bo ljubilo plesati, peti ter smejati. To pomeni, da bo poročna zabava, ki bi morala biti vrhunec poroke, postala dolgočasna, gostje pa jo bodo začeli zapuščati predčasno.

To je zagotovo hud udarec za ženina in nevesto, ki morata ravno zaradi tega skrbno premisliti, kateri ansambel bi bil pravšnji za njuno poroko. Ansambel Zlatorogi je zagotovo ansambel, ki je vreden igranja na vaši poroki. Ansambel Zlatorogi ima namreč ogromno izkušenj z igranjem tako na porokah kot tudi drugih družabnih dogodkih. Njegovi člani zato vedo, katere pesmi iz svojega pestrega repertoarja, ki obsega veliko različnih zvrsti glasbe, so primerne za katere trenutke. Prav tako znajo vsi člani Ansambla Zlatorogi več kot odlično rokovati s svojimi glasbili, saj so vsi člani glasbeniki že dolga leta. Zato bodo pesmi odigrali brez motečih napak, ki lahko pokvarijo ples. Glasbeni program pa bodo začinili z zabavnim programom, polnim šal in anekdot, ki bodo zbrano družbo nasmejale ter jih spravile v dobro voljo.

Če ste mladoporočenci, ki iščete odličen ansambel za vašo poroko, potem je Ansambel Zlatorogi ansambel, ki ga iščete. Člani ansambla bodo namreč poskrbeli, da bo vaša poroka nepozabna in da bodo o njej vsi povabljeni o govorili še dolgo časa.

1 komentarji:

Paris911 pravi ...

Looks like a lot of fun - Just to let you know the Translated by Google is working well. There is only a small amount of hit and miss.

Be well - Connor MacIvor

Objavite komentar