sreda, 29. september 2010

Kako poteka vedeževanje iz kavne usedline?

Veliko vas je že na prvi pogled naslova odvrino od branja, saj ste mnenja, da je vedeževanje le farsa, nateg in kraja vašega denarja. Vendar ni vse tako, saj je veliko študijev in raziskav, ki govorijo vedeževanju v prid. Vedeževanje je veda, ki izhaja že iz časa antike in grkov, kateri so v templjih in preročiščih zbirali in napovedovali svojo prihodnost. Vse od takrat se je vedeževanje zelo razvijalo. Tako so se razvijale nove oblike za vedeževanje in povezvoanje človeka z vesoljem, katero nam odgovarja na naša vprašanja in podaja odgovore v obliki znakov in simbolov.

Vedeževanje iz kavne usedline je ena izmed najbolj imenitnih in ekstravagantnih načinov napovedovanja prihodnosti. Gre za umetnos prepoznavanja simbolov in oblik, ki nastajajo v posušeni kavni usedlini na dnu šalice, ki se prenaša iz roda v rod. Sam sem se prvič soočil s tehniko za vedeževanje iz kavne usedline v svojih mladih letih. Na obisku pri prijateljici svoje mame, je ona po končanem obredu pitja kave obrnila »žoc« , obrnila šalico na glavo, počakali smo da se je kava nekoliko posušila in odgovori, ki so sledili so bili imenitni in fascinatni. Bil sem popolnoma presenečen nad odgovori, ki so sledili. Vedeževanje iz kavne usedline je zelo natančna in prefinjena tehnika, katero na daljavo ali preko telefona enostavno ne moremo opravljati. Pri tej tehniki je kavo potrebno dejansko popiti, da se energije in sinergije pretočijo, le tako bo vedeževanje natančno.

Ko posameznik kavo spije obstajajo dva načina in dve možnosti kako pričeti z vedeževanjem iz kavne usedline:

- Vedeževanje lahko naredimo tako, da obrnemo žoc in hkrati še obrnemo šalico
- Lahko pa tudi tako opravimo vedeževanje, da svoj prst postavimo v žoc, obrnemo okoli svoje osi, ter šele nato obrnemo šalico na glavo

Po krajšem pogovoru z vedeževano osebo, šalico nazaj obrnemo in tako pričnemo z opazovanjem vzorcev, ki so nastali v kavni vsedlini. S pomočjo teh vzorcev poteka vedeževanje. Po vsej verjetnosti na začetku ne boste videli ničesar, za kar se ne obremenjujte. Nadaljujte z opazovanjem, obračanjem žličke in šalice, ter kaj kmalu boste zagledali vzorce iz vsakdanjega življenja. Tej vzorci naj vam bodo v pomoč za vedeževanje , intepretirajte jih v odgovore na vaša vprašanja. Simbolika interpretacije pa je različna od posameznika do posameznika. Ravno zaradi tega, se vedeževanje iz kavne vsedline prenaša iz roda v rod. Tako so metode in odgovori deloma podedovani.

Za konec pa naj povem, da ne obupajte že v samem začetku. Vedeževanje iz kavne usedline je ena izmed najbolj zahtevnih in kompliciranih oblik prerokovanja.

0 komentarji:

Objavite komentar