sobota, 7. avgust 2010

Potreba po spletni strani je velika.

Dejstvo! Kdor koli se malo spozna na tehniko večino storitev najde prav na internetu.

Pa malo pomislimo, kjer drugje bi lahko tako enostavno našli želeno storitev? In to v roku minute, ali dveh? Nikjer drugje, kot tukaj.

Torej je spletna stran nujna! Vsekakor. Ampak, potem se poraja vprašanje, kakšna? Za koliko? Kaj bo gor? itd. itd. itd. Tukaj Vam nihče ne more povedati, kaj ja in kaj ne. Lahko vam svetujemo, ampak to je tudi vse. Veliko podjetji prodaja usluge, oz. t.i. optimizacije, trženje, ... Temeljijo na tem, da boste vi imeli veliko od tega. Pa je to res?

Zakaj se sploh gre tukaj? Naj vam dam primer iz življenja.

1. Frizer

Fraza "frizerski salon" se na google.si išče 22.000 x v mesecu. Super številka - tudi dejstvo je, da se lahko frizerski salon trži preko spleta. Torej je velika možnost, da dejansko tržite storitev tudi preko spleta.

2. Biro Center

Fraza "biro center" se na google.si išče ~300 x na mesec, ja tristo krat. Torej bi s takšno akcijo dosegli praktično nič.

Dejstvo #2 je, da se VSE trenutno še ne da tržit preko spleta. To torej pomeni, da nekatera podjetja prodajajo t.i. zrak. Kot stranka bodite zahtevni. Zahtevajte uradne številke, koliko je dejansko iskanja na ključne besede, ker brez tega podatka ne veste praktično nič - torej kupite zrak.

Škoda, glede na to, da je le ta trenutno še brezplačen.

Če bi želeli izvedeti kaj je smotrno tržiti preko spleta, izpolnite tole

0 komentarji:

Objavite komentar